Europe Tourist

PDF Print E-mail

Gör som tusentals andra svenskar - besök Dublin du också. Denna stad, som är en av de mer intressanta huvudstäderna i Europa, har en lång och händelserik historia. Samtidigt är Dublin en modern stad med hög puls och mycket influenser från många kulturer.
Eftersom det finns så mycket att göra och se i Dublin vill vi gärna hjälpa dig att få ut det mesta av din resa. Vi har därför samlat ihop fakta om hotell, resor, shopping, sevärdheter och mycket mer. Allt för att underlätta för dig att planera din egen resa. Har du synpunkter eller andra förslag är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka epost till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Välkommen till vår informationssite om Barcelona i Spanien. Dessa sidor är uppbyggda med tanke på en skandinav som ska spendera 2-7 dagar som turist i Barcelona. Vi har information om sevärdheter, sportevenemang, hotel, transport och musikaler på sajten.


                         

Gör som tusentals andra svenskar - besök London du också. Denna stad, som är en av de äldsta storstäderna i Europa, har en lång och händelserik historia. Samtidigt är London en modern stad med hög puls och mycket influenser från många kulturer.

Eftersom det finns så mycket att göra och se i London vill vi gärna hjälpa dig att få ut det mesta av din resa. Vi har därför samlat ihop fakta om hotell,resor, shopping, sevärdheter och mycket mer. Allt för att underlätta för dig att planera din egen resa.


Välkommen till vår informationssite om Paris i Frankrike. Dessa sidor är uppbyggda med tanke på en skandinav som ska spendera 2-7 dagar som turist i Paris. Vi har information om sevärdheter, sportevenemang, hotel, transport och musikaler på sajten.

Vi har försökt att hålla informationen kortfattad och gjort enkla länkar till hur man ska kunna boka biljetter etc i förväg.

Har du synpunkter eller andra förslag är du alltid välkommen att kontakta oss. Skicka epost till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Gör som tusentals andra svenskar - besök Berlin du också. Denna stad, som är en av de äldsta storstäderna i Europa, har en lång och händelserik historia. Samtidigt är Berlin en modern stad med hög puls och mycket influenser från många kulturer.

Eftersom det finns så mycket att göra och se i Berlin vill vi gärna hjälpa dig att få ut det mesta av din resa. Vi har därför samlat ihop fakta om hotell, resor, shopping, sevärdheter och mycket mer. Allt för att underlätta för dig att planera din egen resa.


Gör som tusentals andra svenskar - besök Rom du också. Rom har varit huvudstad och en metropol i tusentals år. Rom var givetvis huvudstad redan i det Romerska riket under antiken.

Rom är idag även huvudstad i regionen Lazio och huvudort i provinsen Roma. I Rom ligger även Vatikanstaten, centrum för Romerskkatolska kyrkan. Rom har givetvis, som en av de äldsta storstäderna i Europa, en lång och händelserik historia. Samtidigt är Rom en modern stad med hög puls och mycket influenser från många kulturer.

 
You are here  :